Poraba pitne vode se je v zadnjih desetletjih močno povečala. Vsakodnevne prhe s svežo vodo, neomejena pitna & sanitarna vodo so že samoumevni. Imeti razsoljevalnik zagotavlja neodvisnost in fleksibilnist.

Rainman desalinozator na vašem plovilu vam zagotavlja čist, zanesljiv in priročen vir vode ne glede kje na svetu plujete. Na kopnem pa zagotavlja lastnikom nepremičnin, reševalnim ekipam ter podobnin skupinam zanesljiv vir sveže in čiste pitne vode za osebno in operativno uporabo.

Do zdaj je bila edina možnost kompleksen in trajno vgrajen sistem za razsoljevanje. Stroški vgradnje in vzdrževanja takih sistemov so veliki. Pri popravilu ali vzdrževanju je skoraj vedno obveze obisk tehnika, kar pa stane.

Predstavljamo vam prvi preprost in cenovno dostopen desalinizator na svetu, ki ne potrebuje vgradnje in je zasnovan tako, da deluje kot popolnoma operativen primarni sistem. Zagotavlja vam neprekinjeno oskrbo z vodo in vas ne obremenjuje z velikimi stroški vzdrževanja.

Različni modeli prenosnih Rainman desalinizatorje vam zagotavljajo impresivnih do 140 litrov pitne vode na ure. V kolikor želite pa se Rainman lahko tudi trajno ali delno vgradi v vašo plovilo. Montaža pa  je izredno enostavna.

Prednosti prenosnega sistema RainMan:

  • Brez dragega vgrajevanja v barko.
  • Deset minut po prejemu sistem imate pitno vodo.
  • Brez dodatnih lukenj v trupu.
  • Če ste omejeni s prostorom, ga preprosto pustite doma.
  • V primeru, da potrebujete popravilo, sistem preprosto prinesete serviserju. Ni potrebe, da bi serviserja čakali na vaši barki.
  • Lahko ga posodite prijatelju.
  • Preprosto prenašanje sistema – teža glavne enote je cca. 25 kg, kovček z membrano pa tehta cca. 15 kg.
  • V čarter floti se ga enostavno premesti iz plovila na plovilo.ahko izbitare med električnimi AC 230V , DC 12V ali pa bencinskim modelom.

Rainman Watermakers so inovativni in večkrat nagrajeni sistemi za desalinizacijo morske vode. Enostavni, kompaktni in izdelani iz najboljših komponent kot so General Pump, DOW, Jabsco in Wave Cyber.
Ponosno izdelan v Sydneyu v Avstraliji by www.rainmandesal.com