Jet Thruster

Jet Thruster

Jet Thruster

Imate problem pri manevriranju vašega plovila v ozkih marinah? Potem dovolite, da vam predstavimo JetThruster - vaša težava bo rešena in uživali boste v brezskrbni plovbi!

Delovanje JET THRUSTER temelji na črpanju zunanje vode, ki nato brizga skozi stranske šobe na krmi ali/in premcu. JET THRUSTER sistem je sestavljen iz močne centrifugalne črpalke, 3-potnim ventilom in elektronskim nadzorom. Ker JET THRUSTER ne uporablja propelerja ob delovanju ni prisotnega hrupa kavitacije.

JET THRUSTER ne zahteva klasičnega tunela, odprtine v trupu pa imajo premer le 60mm. Zato je JET THRUSTER primeren za vgradnjo na plovilih, kjer je za klasične sisteme premalo prostora. Poleg tega se brizgalne šobe lahko montira na skrajne konce plovila s tem pa poveča učinkovitost in manevrske sposobnosti.

JET THRUSTER je inovativen sistem, primeren za vgradnjo v vse vrste plovil. Relativno enostavna montaža se lahko izvede v vsak ladjedelnici ali marini, ter običajno hitreje v primerjavi z vgradnjo tunelskih trasterjev.

 

JET THRUSTER ŽE OD 5.500 EUR DALJE!

 

Cena je odvisna od velikosti in konfiguracije vaše barke. Za vse ostale informacije smo vam na voljo na info@vesselspa.com ali telefonski številki 040 231 372.

 

 

Galerija slik

Jet Thruster
Jet Thruster
Jet Thruster
Jet Thruster
Jet Thruster
Jet Thruster

Kontaktirajte nas

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na info@vesselspa.com ali na telefonsko številko 040/231-372.